Huvudpartner

 

 

Under slutet av 2012 startades Speakat Fastighetstjänster AB uttalas ”spikat” vars huvudsyfte är att vara en totalleverentör av fastighetstjänster till våra återkommande avtalskunder.

                                                                                                                                                                                                        

 

 


 Partners

 

                                                               

 

Vi är ett företag som hela tiden tänker på hur vi skall förbättra vår verksamhet för att kunna följa kundernas behov. Vi har erfarenhet om hur marknaden ändras och därmed även kundernas önskemål sedan 1997. STX ligger i Halmstad på västkusten och är en oberoende leverantör med egen verkstad och däck/fälg verkstad. Vår däck/fälg verkstad är ansluten till en utav Sveriges största däckkedjor, Däckonomen.

                                                                                                                                 

 

VÅR HISTORIA börjar med Pelle Petterson, Sveriges främsta tävlingsseglare genom tiderna och en prisbelönt fordonsdesigner. År 2002 bestämde sig Pelles dotter, Cecilia,för att ta vara på erfarenheten från ett helt liv i den internationella seglingstoppen och skapa ett kvalitetsvarumärke för tävling och avkoppling, till havs eller i hamn. Efter ett tiotal år som renodlat seglingsvarumärke tog vi ett betydande steg i utvecklingen när vi omsatte vår kunskap om slitstyrka och funktion i en högkvalitativ skidkollektion.      

 

 

                       

Fysiken erbjuder dig alla former av gruppträning och har två av Sveriges modernaste och mest välutrustade gym. Vi har fyra anläggningar i Göteborg; Fysiken Kaserntorget mitt i centrum med fantastiska lokaler, Fysiken Gibraltargatan i Johanneberg där vi som enda gym kan erbjuda bollsporter i stora fina hallar, Fysiken CrossFit, och Fysiken Klätterlabbet, en hypermodern klätteranläggning.